Nduja piccante Ibis

Jest to dość unikatowa, włoska kiełbasa o bardzo miękkiej konsystencji, bardzo łatwo smarowalna. Oryginalnie pochodzi z Kalabrii (miasta o szczególnym zamiłowaniu do pikantnych potraw). Produkuje się ją z tłustego mięsa wieprzowego, głównie mieszaniny mięsa pochodzącego z głowy wieprzowej (polików - tych samych, których używa się do guanciale oraz kawałków z różnych innych części świni, takich jak słonina). Cechą charakterystyczną kiełbasy jest przede wszystkim dodatek grillowanej, kalabryjskiej papryczki peperoncino, która nadaje niebanalnego, dość ognistego smaku. Na sam koniec zostaje ona owinięta jelitem naturalnym, delikatnie uwędzona i poddana dojrzewaniu. Świetnie smakuje podana na kromce chleba prosto z piekarnika.

Kod produktu SA464
Producent Ibis
Waga ok. 400g
Jednostka sprzedaży kg
Sztuk w kartonie 10
Rodzaj produktu świeże
Zapytaj o produkt

Lokalizacja

NEWSLETTER

Zapisz się do newslettera Mille Sapori Plus IF&B, aby zawsze być na bieżąco z najbardziej aktualnymi ofertami, rabatami, promocjami, wydarzeniami i wszystkimi innymi aspektami związanymi z działalnością Mille Sapori Plus IF&B.

zapisz się do newslettera

Kontakt

MILLE SAPORI PLUS Sp. z o.o.

ul. K.Gierdziejewskiego 7

02-495 Warszawa

biuro@millesapori.pl
tel. +48 22 290 33 33
NIP: PL 5272633791
REGON: 142437942
KRS: 0000361584 Krajowy Rejestr Sądowy Sąd Rejonowy dla m.st. Warszawy, XIII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego
Wysokość kapitału zakładowego: 500.000,00 zł

Sklep

Nasz sklep internetowy, na którym mogą Państwo zakupić dowolny, ulubiony produkt Mille Sapori zaprasza! Wszystko w zasięgu Twojej ręki, teraz łatwiej, szybciej i wygodniej!

www.millesaporisklep.pl

Wszystkie prawa zastrzeżone dla MilleSapori / Stroną zaprojektowała i wykonała firma IT-SONET