Salami ventricina Ibis

Ventricina to typowa kiełbasa regionu Abruzzo (centralne Włochy). Tradycyjnie wytwarzana przy użyciu bardzo tłustych kawałków mięsa wieprzowego. Mięso i tłuszcz są drobno mielone i doprawione mieszaniną przypraw, najczęściej są to czosnek, sól, mielony czarny i biały pieprz, ostre papryczki , skórka pomarańczy , rozmaryn, pasta paprykowa i nasiona kopru . Inne przyprawy dodawane są w zależności od upodobań producenta. Ventricina dojrzewa wisząc w chłodnym , ciemnym miejscu przez kilka miesięcy. Pomarańczowy kolor tłuszczu to wynik pigmentacji papryki. Jest doskonała jako antipasto czy na deskę wędlin.

Kod produktu Y3136
Producent Ibis
Waga ok. 2,5kg
Jednostka sprzedaży kg
Sztuk w kartonie 2
Rodzaj produktu świeże
Zapytaj o produkt

Lokalizacja

NEWSLETTER

Zapisz się do newslettera Mille Sapori Plus IF&B, aby zawsze być na bieżąco z najbardziej aktualnymi ofertami, rabatami, promocjami, wydarzeniami i wszystkimi innymi aspektami związanymi z działalnością Mille Sapori Plus IF&B.

zapisz się do newslettera

Kontakt

MILLE SAPORI PLUS Sp. z o.o.

ul. K.Gierdziejewskiego 7

02-495 Warszawa

biuro@millesapori.pl
tel. +48 22 290 33 33
NIP: PL 5272633791
REGON: 142437942
KRS: 0000361584 Krajowy Rejestr Sądowy Sąd Rejonowy dla m.st. Warszawy, XIII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego
Wysokość kapitału zakładowego: 500.000,00 zł

Sklep

Nasz sklep internetowy, na którym mogą Państwo zakupić dowolny, ulubiony produkt Mille Sapori zaprasza! Wszystko w zasięgu Twojej ręki, teraz łatwiej, szybciej i wygodniej!

www.millesaporisklep.pl

Wszystkie prawa zastrzeżone dla MilleSapori / Stroną zaprojektowała i wykonała firma IT-SONET