Profiterole w białej czekoladzie Forno d’Asolo

Profiterole w ciemnej czekoladzie Forno d’Asolo

Tarta jabłkowa Forno d’Asole

Tarta kakaowa Forno d’Asole

Tarta cytrynowa Forno d’Asole

Tarta della nonna Forno d’Asole

Tarta z owocami leśnymi Forno d’Asolo

Tiramisu savoiardi Forno d’Asolo

Tiramisu mini savoiardi Forno d’Asolo

 

Sfogliatella napoletana Forno D’Asolo

 

Sfogliatella mini napoletana Forno d’Asolo

 

Rogalik recornaretto z czekoladą Forno d’Asolo

Rogalik borbone z owocami Forno d’Asolo

Rogalik borbone z kremem Forno d’Asolo

Cornetto borbone Forno d’Asolo

Ciastko czekoladowe Forno d’Asolo

Sernik truskawka/żurawina Forno d’Asolo

Baba z rumem Forno D’asolo

Grottoli z kawałkami czekolady Divella

Ottimini razowe Divella

Ottimini klasyczne Divella

Lody włoskie Casa del Gelato

Cannoli sycylijskie małe mignon (baza)

Cannoli sycylijskie duże (baza)

Cantuccini z czekoladą Pan Ducale

Cantuccini z czerwonymi owocami i otrębami Pan Ducale

Cantuccini razowe Pan Ducale

Cantuccini kakaowe z orzechami Pan Ducale

Cantuccini z winem moscatello Pan Ducale

Cantuccini z migdałami Pan Ducale

Ciasteczka “ottimini” z kawałkami orzechów Divella

Ciasteczka “ottimini” z kawałkami owoców (pomarańcz, cytryna, czereśnia) Divella

Ciasteczka “ottimini” kakaowe z kawałkami czekolady Divella

Ciasteczka “ottimini” z kawałkami migdałów Divella

Savoiardi Divella

Savoiardi Pan Ducale

Amaretti Pan Ducale

Migdały w czekoladzie Pan Ducale