Makarony

MAKARON SUCHY

PASTA DI SEMOLA

Powszechnie wykorzystywany i łatwy w przygotowaniu suchy makaron z mąki durum to czołowy produkt kuchni włoskiej. Dostępny jest w wielu wariantach smakowych oraz kształtach, z odrobiną wyobraźni możesz stworzyć na prawdę pięknie prezentujące się danie!

MAKARON JAJECZNY

PASTA ALL’UOVO

Malaron jajeczny to makaron domowy, w pełnym tego słowa znaczeniu. Czym się różni od zwykłego makaronu? Otóż takich różnic moglibyśmy wymienić wiele. Każdy miłośnik pasty wie, że makaron jajeczny wymaga znacznie krótszego czasu gotowania, bardziej wzmaga uczucie sytości, przez co zjadamy go mniej, a przy tym ma dużo bardziej wyrazisty smak i piękną, złocistą barwę.

MAKARON ŚWIEŻY(MROŻONY)

PASTA FRESCA

Jeżeli jesteś wielbicielem włoskiej kuchni i poszukiwaczem niecodziennych smaków, to jest miejsce właśnie dla Ciebie. Co jest tak przyciągającego w makaronach Perino? Przede wszystkim idealnie dobrane składniki, wyszukane kształty, ale i również wyśmienite nadzienie. Co powiesz na canneloni z ricottą i szpinakiem? Albo czarne rettangoloni ze skorupiakami? Sprawdź i spróbuj się nie oprzeć!